Στην ενότητα "Μπομπονιέρες ανά θέμα" έχει γίνει προσπάθεια να κατηγοριοποιηθούν οι μπομπονιέρες σύμφωνα με το θέμα της εκδήλωσης έτσι ώστε να κάνουμε για εσάς πιο εύκολη την επιλογή σας σε μπομπονιέρα που επιθυμείτε! 


Ωστόσο μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στην ενότητα "Μπομπονιέρες" όπου υπάρχουν όλες οι κατηγορίες για μπομπονιέρες.


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μόνο μερικές από τις προτάσεις μας. Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να δείτε ακόμη περισσότερους κωδικούς και προτάσεις. Επίσης αν ψάχνετε συγκεκριμένη μπομπονιέρα και δεν την βρείτε στην σελίδα μας θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.


Θα χαρούμε επίσης να σας δούμε και από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 110 στην Άνοιξη (δίπλα από το σούπερ μάρκετ Κρητικός), όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μπομπονιέρες από κοντά και όχι μόνο. 

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα για να σχεδιάσουμε μαζί την εκδήλωσή σας όπως εσείς την ονειρευόσαστε!

Οι μπομπονιέρες γίνονται με δέσιμο σε υφάσματα και χρώματα της επιλογής σας.


Τα κουφέτα που χρησιμοποιούμε είναι αποκλειστικά της εταιρείας Χατζηγιαννάκης.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για διαθεσιμότητα και τιμές.


Θα χαρούμε να σας δούμε και στον χώρο μας όπου μπορείτε να δείτε δείγματα από κοντά, καθώς και να δημιουργήσουμε μαζί ότι εσείς ονειρευόσαστε.


(Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλώ όπως μας καλέσετε για να κλείσουμε κάποιο ραντεβού)


Εκτός από τις προτάσεις μας σε θεματικές μπομπονιέρες μπορούμε να φτιάξουμε το θέμα που εσείς επιθυμείτε με εκτύπωση σε αρωματικά χώρου, κεράκια, υφασμάτινα, εκτύπωση σε γυαλί ή μάρμαρο, παιδικά δωράκια, καθώς και πολλές ακόμη προτάσεις!